Մեր առաջարկները

Նախուտեստ Շարունակեք...

  • Ռուլետ լավաշով

    Պատրաստեք ռուլետ լավաշով հետևյալ բաղադրատոմսով: Ռուլետ լավաշով շատ համեղ Պատառ - Բուտերբրոդ է:
  • Սպանախով կուտապ

    Պատրաստեք սպանախով կուտապ հետևյալ բաղադրատոմսով:Սպանախով կուտապ շատ համեղ Պատառ - Բուտերբրոդ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
  • Տապակած ուղղանկյուններ

    Պատրաստեք տապակած ուղղանկյուններ հետևյալ բաղադրատոմսով:Տապակած ուղղանկյուններ շատ համեղ Պատառ - Բուտերբրոդ է և կարելի է մատուցել Մանկական սնունդ սեղաններին:
  • Բաստուրմայով բրդուչներ

    Պատրաստեք բաստուրմայով բրդուչներ հետևյալ բաղադրատոմսով:Բաստուրմայով բրդուչներ շատ համեղ Պատառ - Բուտերբրոդ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
  • Կանաչ սոխով շերտավոր բլիթ

    Պատրաստեք կանաչ սոխով շերտավոր բլիթ հետևյալ բաղադրատոմսով:Կանաչ սոխով շերտավոր բլիթ շատ համեղ Պատառ - Բուտերբրոդ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:

Տաք ուտեստներ Շարունակեք...

  • Հավի լցոնած դոշ երշիկով

    Յուղոտ երշիկը, սալորաչիրն ու պանիրը կտրել ձողիկների նման, մաղադանոսի տերևները մանրացնել: Հավի դոշը սուր դանակով գրքի նման բացել, վրան սննդային թաղանթ փռել, ծեծել կամ գրտնակել:
  • Հավի լյարդով պաշտետ

    Կարագի կեսը թողնել մինչև սենյակային ճերմաստիճանի դառնալը: խնձորը կլպել, սերմատուփը հեռացնել, կտրտել, սոխը նույնպես կտրտել և խնձորի հետ 20գ կարագով տապակել:
  • Ձվաձեղով փաթեթներ

    Կաղամբը, կարմիր և կանաչ պղպեղները, կանաչ սոխը բարակ շերտատել, գազարը բանջարեղենի մաքրելու գործիքով բարակ ժապավենների կտրտել, թեթևակի մանրացնել, հավի խաշած միսը թել-թել անել:
  • Հավով գալանտին

    Հավի բդի ոսկորը հեռացնել, միսը 2 անգամ աղալ կամ 2 ձվի սպիտակուցի, աղ ու պղպեղների հետ գործիքով հարել: Հավի մեջքից կտրվածք անել, ոսկորները հեռացնել:
  • Հավի խմորապատ թևիկներ

    Հավի թևիկների վերին մասի ջլերը հոդի մասից դանակով անջատել, ապա միսը շրջել դեպի մյուս հոդն այնպես, որ փայտիկով պաղպաղակի նմանվի:

Խմորեղեն Շարունակեք...

  • Դդմիկով ռուլետ

    Սոխը մանր քերել կամ հարիչով մանրացնել, քերել նաև դդմիկը, ավելացնել ձվերի դեղնուցները, ալյուրը, համեմել աղ ու պղպեղներով: Ձվի սպիտակուցներին աղ անել, հարել:
  • Եգիպտացորենով հաց

    Թասի մեջ խառնել եգիպտացորենի և ցորենի ալյուրները, թթխմորը, շաքարավազն ու աղը, մեջտեղում փոս անել: Եգիպտացորենի պահածոյի հյութը լցնել կաթսայի մեջ:
  • Խրթխրթան ձողիկներ

    Բացած շերտավոր խմորը փռել սեղանին, 2 սմ լայնությամբ շերտատել, շերտերը տեղափոխել յուղաթուղթ փռած ջեռոցի տապակի վրա, պարանի նման ոլորել:
  • Կանաչիով և կաթնաշոռով բլիթներ

    Կանաչիներն ու կանաչ սոխը մանր կտրտել, խառնել կաթնաշոռի հետ, վրան ձու ջարդել, համեմել աղ ու պղպեղներով, ծածկել, 15-20 րոպեով դնել սառնարանը:
  • Խմորապատ ռուլետ

    Սոխը մանր կտրտել, կարագով տապակել՝ մինչև թափանցիկ դառնա, ավելացնել մանր կտրտած սխտորն ու մաղադանոսը, խառնել, կրակն անջատել, թողնել սոխեռածը մի քիչ սառչի:

Ըմպելիք Շարունակեք...

  • Թեյով պունշ

    500 մլ կարմիր սեղանի գինին տաքացնել մինչև 70° С, ավելացնել տաք թունդ թեյ և շաքարավազ ըստ ճաշակի: Միաժամանակ 0,5-0,7 բաժակ ջրում եռացնել 2 հատիկ մեխակ:
  • Կաթով թեյ

    Կաթը եռացնել: Թեյնիկի մեջ լցնել սև թեյը: Հենց որ կաթը եռա, լցնել թեյի վրա: Կափարիչը փակել և թողնել թրմվի: Խառնել, ավելացնել շաքարավազ ըստ ճաշակի: Լցնել բաժակները:
  • Սառը թեյ

    Սառը ջրով լի գրաֆինի մեջ գցել կիտրոնի խոշոր օղակները, շաքարավազը, թեյի փաթեթներն առանց թելերի և պիտակների: Թողնել արևոտ տաք տեղում մի քանի ժամ:
  • Ռուսական թեյ շամպայնով

    Թարմ եփած թեյին ավելացնել շաքարավազ, կիտրոնի հյութ, պարուրաձև կիտրոնի կեղև: Սառչելուց հետո քաղցրացված և բուրումնավետ խառնուրդը լցնել կրյուշոնի ամանի մեջ:
  • Թաթարական թեյ

    Թեյը լցնել եռացող ջրի մեջ և անմիջապես ավելացնել կաթը: Խառնելով եփել 5-6 րոպե: Ավելացնել մի քիչ աղ ըստ ճաշակի, թեյը լցնել գավաթների մեջ և վրան մի կտոր կարագ դնել:

Ճաշատեսակներ Շարունակեք...

  • Պասուց բլինչիկ

    Գազով հանքային ջրին մի պտղունց աղ անել, 1 թ.գդ շաքարավազ և 3 ճ. գդալ բուսայուղ ավելացնել, խառնել, ավելացնել ալյուրը, հարել` մինչև գնդերը վերանան:
  • Սնկի սոուսով մակարոն

    Բեկոնը շերտատել, շերտերը տաքացրած տապակի մեջ լցնել, խառնելով տապակել՝ մինչև յուղը դուրս գցեն և խրթխրթան դառնան: Սունկը բարակ շերտատել:
  • Հնդկաձավարով և սնկով ուտեստ

    Հնդկաձավարը լցնում ենք կաթսայի մեջ, վրան լցնում ենք եռացրած ջուր և դնում կրակի վրա։ Թույլ կրակի վրա 20 րոպե եփում ենք (փաթեթով հնդկաձավարների դեպքում. լցնում ենք եռման ջրի մեջ և նույն եղանակով եփում)։
  • Բանջարեղենով նախուտեստ

    Պանիրը քերել, 2 մասի բաժանել, լցնել տարբեր թասերի մեջ: Խաշած ձվերի դեղնուցներն ու սպիտակուցները առանձնացնել, մանր կտրտել: Հարինգը մանր խորանարդների կտրտել:
  • Բրնձով պասուց տոլմա

    Պատրաստեք բրնձով պասուց տոլմա հետևյալ բաղադրատոմսով Բրնձով պասուց տոլմա շատ համեղ Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Պասի ուտեստներ սեղաններին:Պասուց տոլմաներից ա...

Պիցցաներ Շարունակեք...

  • Պիցցա Double Cheese

    Պատրաստեք պիցցա double cheese հետևյալ բաղադրատոմսով ՊԻՑՑԱ DOUBLE CHEESE Իտալական Պիցցա է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:Ինչպես պատրաստել պիցցա double ch...
  • REC
    Պիցցա թավայի վրա

    Պիցցա թավայի վրա

    Պատրաստեք պիցցա թավայի վրա հետևյալ բաղադրատոմսով Պիցցա թավայի վրա շատ համեղ Պիցցա է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:Ինչպես պատրաստել պիցցա թավայի վրա Պատ...

Պահածոներ Շարունակեք...

  • Վարունգի պահածո բուլղարական ձևով

    Պատրաստեք վարունգի պահածո բուլղարական ձևով հետևյալ բաղադրատոմսով Վարունգի պահածո բուլղարական ձևով շատ համեղ Պահածո է:Ինչպես պատրաստել վարունգի պահածո բուլղարակ...
  • Կաղամբի վաղահաս թթու

    Պատրաստեք կաղամբի վաղահաս թթու հետևյալ բաղադրատոմսով Կաղամբի վաղահաս թթու շատ համեղ Պահածո է:Կտրտած կաղամբով թթուն ոչ միայն շատ համեղ է, այլև շատ օգտակար: Հայտ...

Մանկական Սնունդ Շարունակեք...

  • Գազարով կարտոֆիլով խյուս

    Պատրաստեք գազարով կարտոֆիլով խյուս հետևյալ բաղադրատոմսով Գազարով կարտոֆիլով խյուս - Հայկական Մանկական Սնունդ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:Ինչպես պ...
  • Բրոկկոլիով մաֆին

    Պատրաստեք բրոկկոլիով մաֆին հետևյալ բաղադրատոմսով Բրոկկոլիով մաֆին շատ համեղ Մանկական Սնունդ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:Հատուկ երեխաների համար առա...

Զատիկի ուտեստներ Շարունակեք...

  • Զատիկի թխվածք ծիրանաչրով

    Պատրաստեք զատիկի թխվածք` ծիրանաչրով հետևյալ բաղադրատոմսով: Զատիկի թխվածք ծիրանաչրով: Հայկական Զատիկի ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:Ինչպես պատր...
  • Զատկի փլավ՝ բրնձով, չամիչով և չրեղենով

    Պատրաստեք զատկի փլավ՝ բրնձով, չամիչով և չրեղենով հետևյալ բաղադրատոմսով Զատկի փլավ՝ բրնձով, չամիչով և չրեղենով Հայկական Զատիկի ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնակ...

Պասի ուտեստներ Շարունակեք...

Ընթացիկ տեղեկություններ չկան

Աղանդեր Շարունակեք...

  • Սալորով քաղցր ջեռեփուկ

    Պատրաստեք սալորով քաղցր ջեռեփուկ հետևյալ բաղադրատոմսով Սալորով քաղցր ջեռեփուկ շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:Տարվա այս շրջանում դամբ...
  • REC
    Քունջութով և խուրմայով շոկոլադե աղանդեր

    Քունջութով և խուրմայով շոկոլադե աղանդեր

    Պատրաստեք քունջութով և խուրմայով շոկոլադե աղանդեր հետևյալ բաղադրատոմսով Քունջութով և խուրմայով շոկոլադե աղանդեր շատ համեղ Աղանդեր է և կարելի է մատուցել Պասի ուտ...

Ամանորյա բաղադրատոմսեր Շարունակեք...

  • Պանրով պրոֆիտրոլներ

    Պատրաստեք պանրով պրոֆիտրոլներ հետևյալ բաղադրատոմսով Պանրով պրոֆիտրոլներ Ֆրանսիական Ամանորյա բաղադրատոմսեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:Այսօր ֆրանսի...

Դիետիկ սնունդ Շարունակեք...

  • Բանջարեղենով ձուկ

    Պատրաստեք բանջարեղենով ձուկ հետևյալ բաղադրատոմսով Բանջարեղենով ձուկ շատ համեղ Դիետիկ սնունդ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:Ինչպես պատրաստել բանջարեղեն...
  • Լցոնած խնձորներ

    Պատրաստեք լցոնած խնձորներ հետևյալ բաղադրատոմսով ԼՑՈՆԱԾ ԽՆՁՈՐՆԵՐ շատ համեղ Դիետիկ սնունդ է:Ինչպես պատրաստել լցոնած խնձորներ Խնձորները լվանալ, միջուկը կորիզների հ...

Սեղանի ձևավորում Շարունակեք...

  • Զատիկի սեղանը

    Զատիկին սիրով ու սպասումով են պատրաստվում: Այն մեծ խորհուրդ ունի, վերածնունդ խորհրդանշող այս տոնը նաև մարդու հոգեկան վերածնունդ է խորհրդանշում: Իսկ խոհանոցում ...
  • Ուրախ պինգվիններ ձեր սեղանին

    Գազարը կլոր-կլոր կտրատել, եռանկյունաձև սեգմենտ կտրել- հանել: Ձիթապտղի մի մասի երկարավուն կողմի վրա նույնպես եռանկյունաձև բացվածք անել: Վերցնել առանց կտրվածքի զե...
Top