Կոկտեյլ

  • Ամառային կոկտեյլ

    Բլենդերով առանձին առանձին հարել կիվին և հաղարջը: Բաժակի մեջ առաջին շերտը լցնել կիվի, հետո հաղարջ, իսկ վերջում քերիչով անցկացված շոկոլադը:
  • Կվաս խնձորի հյութով

    Այս բոլոր բաղադրիչները լցնել 3 լիտր եռացած ջրի մեջ և այդպես թողնել 8 ժամ: Այնուհետև կարող եք դնել սառնարան: Շատ հաճելի է շոգ եղանակին:
  • Կոկտեյլ "Կոսմոպոլիտան"

    Սառույցի խոշոր կտորների վրա լցնել օղին, ապա կես կիտրոնի հյութը: Թողնել 3 րոպե, ապա ավելացնել լիկյորը և թեթև խառնել: Զարդարել կիտրոնով:
  • Անակնկալ ձմերուկ

    Թարխունը լվանալ և կտրատել խորանարդիկների նման: Ձմերուկը լվանալ վերևի մասը կտրել մեջը դնել թարխունը, վրան ավելացնել սպիտակ գինի և դնել սառնարան, թողնելով 6 ժամ:
  • Տրոպիկական կոկտեյլ

    Կիվին ու մանգոն մաքրել, արքայախնձորի հյութը լցնել վրան ու բլենդեռով հարել սառույցի հետ միասին: Լցնել բաժակները:
  • Կոկոսի և արքայախնձորի հյութով կոկտեյլ

    Խառնել օղին և թարմ կոկոսի հյութը (այն ոչնչացնում է ալկոհոլի հոտը և համը), ավելացնել արքայախնձորի և նարնջի հյութերը: Այնուհետև լցնել կոկտեյլները բաժակների մեջ և ավելացնել սառույցը:
  • Բանանով, տանձով կոկտեյլ

    Ինչպես պատրաստել բանանով, տանձով կոկտեյլ:Բանանով, տանձով կոկտեյլ շատ համեղ Կոկտեյլ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
  • Լիկյոր ելակով

    Ելակը բլենդերով տրորում ենք, և ստացված խյուսը կիտրոնի հյութի հետ լցնում սառույցով լի սափորի մեջ: 1 բաժակ շաքարավազը և 1 բաժակ ջուրը կաթսայում խառնում ենք, դնում կրակին
Top