ՊԻՑՑԱ ”DOUBLE CHEESE” Իտալական Պիցցա է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Ինչպես պատրաստել պիցցա ”double cheese”
Խմորը դնել տապակի վրա, եզրերը ձգել հավասարեցնել տապակի ծայրերին: Վրան ցանել չորացրած սուսամբար: Պանիրը քերել: Հաստ շերտով փռել խմորի վրա: Օղակ-օղակ կտրատել սալյամին, լոլիկը, սոխը: Շարել հերթականությամբ. Սալյամի, սոխ, լոլիկ: Կարևոր է, որ լոլիկը սոխի վրա լինի և ոչ հակառակը: Վրան լցնում ենք կտրատած պղպեղը: Ավելացնում ենք երկրորդ շերտ պանիրը: Թխում ենք տաք ձեռոցում 20-25 րոպե:
---------------------------------------------------
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պիցցա ”double cheese”
պանիր 200 գրամ
սալյամի 250 գրամ
լոլիկ 2 հատ
սոխ 1 հատ
պղպեղ 0.5 հատ
մայոնեզ 2 ճաշի գդալ
կանաչի
պիցցայի լոշ 1 հատ
---------------------------------------------------
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1270 դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 209 կկալ