Հարցումներ

Ի՞նչ ապրանքանիշի թթվասեր եք օգտագործում ձեր խոհանոցում







* Код  

Տես ավելին...

Պիցցա Double Cheese

Պիցցա Double Cheese
Պատրաստեք պիցցա ”double cheese” հետևյալ բաղադրատոմսով
ՊԻՑՑԱ ”DOUBLE CHEESE” Իտալական Պիցցա է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:



Ինչպես պատրաստել պիցցա ”double cheese”
Խմորը դնել տապակի վրա, եզրերը ձգել հավասարեցնել տապակի ծայրերին: Վրան ցանել չորացրած սուսամբար: Պանիրը քերել: Հաստ շերտով փռել խմորի վրա: Օղակ-օղակ կտրատել սալյամին, լոլիկը, սոխը: Շարել հերթականությամբ. Սալյամի, սոխ, լոլիկ: Կարևոր է, որ լոլիկը սոխի վրա լինի և ոչ հակառակը: Վրան լցնում ենք կտրատած պղպեղը: Ավելացնում ենք երկրորդ շերտ պանիրը: Թխում ենք տաք ձեռոցում 20-25 րոպե:
---------------------------------------------------
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պիցցա ”double cheese”
  պանիր 200 գրամ
  սալյամի 250 գրամ
  լոլիկ 2 հատ
  սոխ 1 հատ
  պղպեղ 0.5 հատ
  մայոնեզ 2 ճաշի գդալ
  կանաչի
  պիցցայի լոշ 1 հատ
---------------------------------------------------
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1270 դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 209 կկալ
Если вы заметили ошибку, выделите текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом администрации сервиса.

Այս բաժնում կարդացեք նաև

  Մեկնաբանություններ 0

Top