Հարցումներ

Ի՞նչ ապրանքանիշի թթվասեր եք օգտագործում ձեր խոհանոցում







* Код  

Տես ավելին...

Լորեր՝ մարինացված գինով, կարմրեցրած բեկոնով ու բանջարեղենով

Լորեր՝ մարինացված գինով, կարմրեցրած բեկոնով ու բանջարեղենով
Պատրաստեք լորեր՝ մարինացված գինով, կարմրեցրած բեկոնով ու բանջարեղենով հետևյալ բաղադրատոմսով
Լորեր՝ մարինացված գինով, կարմրեցրած բեկոնով ու բանջարեղենով շատ համեղ Ամանորյա բաղադրատոմսեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:





---------------------------------------------------
Ինչպես պատրաստել լորեր՝ մարինացված գինով, կարմրեցրած բեկոնով ու բանջարեղենով
Լորերը կիսել: Պատրաստում ենք մարինադը: Խառնել քացախ, գինի, ուրց, մի քիչ աղ ցանել: Լորերը դնել մարինադի մեջ, դնել սառնարան 1-2 ժամով: Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել: Բեկոնը ոչ մեծ կտորներով կտրել: Կարտոֆիլը կլոր կտրատել, գազարը նույնպես, խառնել իրար: Ավելացնել բրոկկոլի, բեկոն, սոխ, աղ, պղպեղ: Տապակը յուղել բուսական յուղով, շարել բեկոնն ու բանջարեղենը: Դնել ուրցի ճյուղերը: Բանջարեղենի վրա դնել լորերը: Դնել ջեռոց: Եփել 15 րոպե 180 աստիճան ջերմաստիճանում: Հետո հանել տապակը, լորերը յուղել բուսական յուղով, դնել ևս 15 րոպե: Երբ արդեն պատրաստ լինեն լորերը, հանել: Եթե բանջարեղենը չի եփվել, խառնել եւ մի քիչ էլ թողնել ջեռոցում: Լորերը կարելի է մատուցել կանաչ աղցանի ու թարմ բանջարեղենի հետ:
  ճուտ 500 գրամ
  կարտոֆիլ 700 գրամ
  բրոկկոլի 400 գրամ
  գազար 150 գրամ
  սոխ 150 գրամ
  բեկոն 200 գրամ
  ուրց
  օրեգանո
  սուսամբար
  աղ
  սև պղպեղ
  կարմիր գինի 300 մլ
  քացախ 2 ճաշի գդալ
---------------------------------------------------
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 3110 դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 424 կկալ
Если вы заметили ошибку, выделите текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом администрации сервиса.

Այս բաժնում կարդացեք նաև

  Մեկնաբանություններ 0

Top