Հարցումներ

Ի՞նչ ապրանքանիշի թթվասեր եք օգտագործում ձեր խոհանոցում







* Код  

Տես ավելին...

Հավի լցոնած դոշ երշիկով

Հավի լցոնած դոշ երշիկով
Պատրաստեք հավի լցոնած դոշ երշիկով հետևյալ բաղադրատոմսով
Հավի լցոնած դոշ երշիկովա շատ համեղ Թռչնամսով ուտեստ է:

Հավի դոշը դիետիկ մթերք է, դա լավ է, սակայն մի փոքրիկ թերություն ունի` ուտեստը մի քիչ չոր է ստացվում: Մի քանի փոքրիկ խորամանկություն` և ամեն ինչ հրաշալի կստացվի:



Ինչպես պատրաստել հավի լցոնած դոշ երշիկով
Յուղոտ երշիկը, սալորաչիրն ու պանիրը կտրել ձողիկների նման, մաղադանոսի տերևները մանրացնել: Հավի դոշը սուր դանակով գրքի նման բացել, վրան սննդային թաղանթ փռել, ծեծել կամ գրտնակել, աղ ու պղպեղ անել, մի եզրին դնել մաղադանոսի տերևներ, սալորաչրի, պանրի և երշիկի շերտերը, ռուլետ փաթաթել, թելով կապել, լավ օծել ձիթայուղով: Տապակը տաքացնել, ռուլետները բոլոր կողմերից թեթևակի տապակել, տեղափոխել ջեռոցի տապակի մեջ, ծածկել ալյումինաթղթով և 180° ջերմությամբ ջեռոցում եփել մոտ 30 րոպե: Թասի մեջ մայոնեզ, գինու քացախ, մանանեխ, մանր կտրտած մաղադանոս լցնել, համեմել պղպեղով, հարել: Կանաչ լոբին ջրքամել, լոլիկը ոչ մանր կտրտել, լցնել լոբու վրա, համեմել աղ ու պղպեղով, մի քանի կաթիլ ձիթայուղով, խառնել: Ռուլետները ազատագրել թելից, կտրտել, վրան սոուս լցնել և մատուցել կանաչ լոբով աղցանի հետ:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք հավի լցոնած դոշ երշիկով
  հավի կրծքամիս 400 գրամ
  երշիկ 200 գրամ
  պանիր 150 գրամ
  սալորի չիր 30 գրամ
  մաղադանոս 0,5 փունջ
  ձեթ
  մանանեխ 1 թեյի գդալ
  մայոնեզ 100 մլ
  քացախ 1 ճաշի գդալ
  աղ
  սև պղպեղ
  կանաչ լոբի 300 գրամ
  լոլիկ 1 հատ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1800 դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 175 կկալ
Если вы заметили ошибку, выделите текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом администрации сервиса.

Այս բաժնում կարդացեք նաև

  Մեկնաբանություններ 0

Top