ԹԵՅՈՎ ՊՈՒՆՇ շատ համեղ Թեյ է:
Ինչպես պատրաստել թեյով պունշ
500 մլ կարմիր սեղանի գինին տաքացնել մինչև 70° С, ավելացնել տաք թունդ թեյ և շաքարավազ ըստ ճաշակի: Միաժամանակ 0,5-0,7 բաժակ ջրում եռացնել 2 հատիկ մեխակ, մի փոքր կտոր դարչնի կեղև, կիտրոնի կեղև: Առանց սառեցնելու խառնուրդին ավելացնել թեյն ու գինին: Մատուցել տաք վիճակում:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք թեյով պունշ
կարմիր գինի 500 մլ
թեյ 500 մլ
շաքարավազ 100 գրամ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1950 դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 63 կկալ