Հարցումներ

Ի՞նչ ապրանքանիշի թթվասեր եք օգտագործում ձեր խոհանոցում







* Код  

Տես ավելին...

Թեյով պունշ

Թեյով պունշ
Պատրաստեք թեյով պունշ հետևյալ բաղադրատոմսով
ԹԵՅՈՎ ՊՈՒՆՇ շատ համեղ Թեյ է:



Ինչպես պատրաստել թեյով պունշ
500 մլ կարմիր սեղանի գինին տաքացնել մինչև  70° С, ավելացնել տաք թունդ թեյ և շաքարավազ ըստ ճաշակի: Միաժամանակ  0,5-0,7 բաժակ ջրում եռացնել  2 հատիկ մեխակ, մի փոքր կտոր դարչնի կեղև, կիտրոնի կեղև: Առանց սառեցնելու խառնուրդին ավելացնել թեյն ու գինին: Մատուցել տաք վիճակում:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք թեյով պունշ
  կարմիր գինի 500 մլ
  թեյ 500 մլ
  շաքարավազ 100 գրամ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1950 դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 63 կկալ
Если вы заметили ошибку, выделите текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом администрации сервиса.

Այս բաժնում կարդացեք նաև

  Մեկնաբանություններ 0

Top