Հարցումներ

Ի՞նչ ապրանքանիշի թթվասեր եք օգտագործում ձեր խոհանոցում







* Код  

Տես ավելին...

Պասուց բլինչիկ

Պասուց բլինչիկ
Պատրաստեք պասուց բլինչիկ հետևյալ բաղադրատոմսով
Պասուց բլինչիկ շատ համեղ Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Պասի ուտեստներ սեղաններին:

Պասի ժամանակ էլ կարելի է կաթնախմորուկ` բլինչիկ, պատրաստել` առանց կաթ ու ձու օգտագործելու:



Ինչպես պատրաստել պասուց բլինչիկ
Գազով հանքային ջրին մի պտղունց աղ անել, 1 թ.գդ շաքարավազ և 3 ճ. գդալ բուսայուղ ավելացնել, խառնել, ավելացնել ալյուրը, հարել` մինչև գնդերը վերանան: Ամանը ծածկել, 2 ժամով դնել սառնարանը: Չոր տապակի մեջ հնդկաձավարը բովել` մինչև հատիկները սկսեն բացվել: Կաթսայի մեջ ջուր եռացնել, աղ անել, հնդկաձավարը լցնել կաթսայի մեջ, թողնել այն եփվի: Տապակի մեջ կտրտած սոխը բուսայուղով տապակել, ավելացնել ջրքամած հնդկաձավարը, համեմել աղ ու պղպեղով, կրակից վերցնել, թողնել խճողակը սառչի: Տապակը տաքացնել, բուսայուղով քսել, “բլինչիկներ” թխել: Խճողակին կտրտած մաղադանոս ավելացնել, խառնել: “Բլինչիկներին” խճողակ դնել, փաթաթել, տապակել բուսայուղով և մատուցել աջիկայով:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պասուց բլինչիկ
  գազավորված ջուր 300 մլ
  ձեթ 3 ճաշի գդալ
  ալյուր 100 գրամ
  շաքարավազ 1 թեյի գդալ
  աղ
  սև պղպեղ
  հնդկաձավար 1 թեյի բաժակ
  սոխ 1 գլուխ
  պահածոյացված սունկ 450 գրամ
  մաղադանոս 0,5 փունջ
  աջիկա 0,5 թեյի բաժակ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1410 դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 84 կկալ
Если вы заметили ошибку, выделите текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом администрации сервиса.
  • Հաջորդը: Տեղեկություն չկա

Այս բաժնում կարդացեք նաև

  Մեկնաբանություններ 0

Top