Բանջարեղենով նախուտեստ շատ համեղ Ճաշատեսակ է:
Այսօր խաշած ճակնդեղով և գազարով հրաշալի նախուտեստներ ենք առաջարկում:
Ինչպես պատրաստել բանջարեղենով նախուտեստ
Պանիրը քերել, 2 մասի բաժանել, լցնել տարբեր թասերի մեջ: Խաշած ձվերի դեղնուցներն ու սպիտակուցները առանձնացնել, մանր կտրտել: Հարինգը մանր խորանարդների կտրտել, վրան մի քանի կաթիլ կիտրոնի և քերած սոխի հյութ լցնել, թողնել մարինացվեն: Նախապես խաշած գազարը քերել թասերից մեկի մեջ, ավելացնել ճզմած սխտորը, ձվի կտրտած սպիտակուցները, այնքան մայոնեզ լցնել, որ էլաստիկ, կպչուն զանգված ստացվի: Զանգվածից գնդիկներ ձևավորել, մեջտեղում դնել սալորաչիրի և ընկույզի կտորներ, գունդը վերականգնել, շարել մատուցվող ափսեի մեջ, զարդարել նեխուրի տերևներով: Մնացած պանրի վրա քերել խաշած ճակնդեղը, ավելացնել խաշած դեղնուցները, մայոնեզը, լավ խառնել, գնդիկներ ձևավորել, մեջը փոս անել, հարինգի խճողակ դնել, վերականգնել գնդի ձևը, գունդը դնել ափսեի մեջ, ձևավորել մարինացված վարունգով:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք բանջարեղենով նախուտեստ
ճակնդեղ 2 հատ
գազար 3 հատ
ձու 2 հատ
պանիր 100 գրամ
սալոր 50 գրամ
ընկույզ 50 գրամ
մայոնեզ 200 գրամ
սխտոր 0.5 պճեղ
սոխ 1 գլուխ
աղ
նեխուր
մարինացված վարունգ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 980 դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 239 կկալ