Որոնում

Նոր

Ընթացիկ տեղեկություններ չկան

Ճաշատեսակներ

  • Պասուց բլինչիկ

    Գազով հանքային ջրին մի պտղունց աղ անել, 1 թ.գդ շաքարավազ և 3 ճ. գդալ բուսայուղ ավելացնել, խառնել, ավելացնել ալյուրը, հարել` մինչև գնդերը վերանան:
  • Սնկի սոուսով մակարոն

    Բեկոնը շերտատել, շերտերը տաքացրած տապակի մեջ լցնել, խառնելով տապակել՝ մինչև յուղը դուրս գցեն և խրթխրթան դառնան: Սունկը բարակ շերտատել:
  • Հնդկաձավարով և սնկով ուտեստ

    Հնդկաձավարը լցնում ենք կաթսայի մեջ, վրան լցնում ենք եռացրած ջուր և դնում կրակի վրա։ Թույլ կրակի վրա 20 րոպե եփում ենք (փաթեթով հնդկաձավարների դեպքում. լցնում ենք եռման ջրի մեջ և նույն եղանակով եփում)։
  • Բանջարեղենով նախուտեստ

    Պանիրը քերել, 2 մասի բաժանել, լցնել տարբեր թասերի մեջ: Խաշած ձվերի դեղնուցներն ու սպիտակուցները առանձնացնել, մանր կտրտել: Հարինգը մանր խորանարդների կտրտել:
  • Բրնձով պասուց տոլմա

    Պատրաստեք բրնձով պասուց տոլմա հետևյալ բաղադրատոմսով Բրնձով պասուց տոլմա շատ համեղ Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Պասի ուտեստներ սեղաններին:Պասուց տոլմաներից ա...
  • Կարտոֆիլ հովհար

    Պատրաստեք կարտոֆիլ հովհար հետևյալ բաղադրատոմսով Կարտոֆիլ հովհար շատ համեղ Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Պասի ուտեստներ սեղաններին:Ինչպես պատրաստել կարտոֆիլ հո...
Top