Տաք ուտեստներ

  • Գարեջրի սոուսով մսագնդեր

    Պատրաստեք գարեջրի սոուսով մսագնդեր հետևյալ բաղադրատոմսով: Գարեջրի սոուսով մսագնդեր Եվրոպական Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
  • Լցոնված սմբուկներ

    Պատրաստեք լցոնված սմբուկներ հետևյալ բաղադրատոմսով: Լցոնված սմբուկներ շատ համեղ Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
  • Խոզի մսով տակածո

    Խոզի միս պատրաստելիս՝ այն հաճախ են համեմում քաղցրություն ունեցող բաղադրիչներով՝ դրանով շեշտլով այս մսատեսակի բնական քաղցրավուն համը: Այսօր մսի հետ խուրմա ենք օգտագործելու:
  • Կրեմ ապուր

    Կրեմ-ապուրները համեղ են, դիետիկ և օգտակար: Կրեմ-ապուրի պատրաստման ընթացքում բանջարեղենի վիտամինները պահպանում են իրենց հատկությունները, հետևաբար, ավելի օգտակար են, քան սովորական ապուրները:
  • Հավով և պանրով ապուր

    Պատրաստեք հավով և պանրով ապուր հետևյալ բաղադրատոմսով: Հավով և պանրով ապուր Եվրոպական Ապուր է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
  • Մսով և սպանախով ապուր

    Պատրաստեք մսով և սպանախով ապուր հետևյալ բաղադրատոմսով: Մսով և սպանախով ապուր շատ համեղ Ապուր է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
  • Դդմով խյուսապուր

    Պատրաստեք դդմով խյուսապուր հետևյալ բաղադրատոմսով: Դդումն այն բանջարեղենն է, որն իր օգտակարությունը պահպանում մինչև հաջորդ բերքի հասունանալը: Այսօր կպատրաստ ենք դդմով ապուր:
  • Հնդկահավի մսով և բանջարեղենով ապուր

    Պատրաստեք հնդկահավի մսով և բանջարեղենով ապուր հետևյալ բաղադրատոմսով: Հնդկահավի մսով և բանջարեղենով ապուր Եվրոպական Ապուր է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Top