Տաք ուտեստներ

  • Հավի խորոված թևիկներ և ֆեյխոյսով սալսա

    Հավի թևիկները թեև շատ կալորիաներ և խոլեստերին են պարունակում, բայց շատ համեղ են: Կարելի է երբեմն պատրաստել և վայելել, օրինակ՝ ֆեյյով սալսայի հետ:
  • Սաղմոնն արքայախնձորով սալսայով

    Սաղմոնի փափկամսի վրա խոզանակով կիտրոնի հյութ քսել, չամանով և աղով համեմել: Տապակի մեջ բուսայուղ լցնել, և սաղմոնը միջին կրակի վրա եփել 5 ր., շուռ տալ և կրկին 5 ր. եփել:
  • Ձուկը՝ լավաշով

    Ձեթոտել և համեմել ձուկը, կիտրոնն ու սխտորը կտրատել և դնել փորի մեջ: 1 ժամ անց հանել սխտորն ու կիտրոնի շերտերը, փաթաթել լավաշով և եփել փռի մեջ:
  • Սապատաձկից կոտլետներ

    Սապատաձկան միսը մանր կտրատել, կանաչին նույնպես: Ձուն հարել, խառնել ձուն, սապատաձուկը, աղ, պղպեղ անել: Բուսական յուղով տապակի մեջ շարել կոտլետներ, տապակել 5-7 րոպե:
  • Ձուկ ՛ «Երազանք»

    Ձուկը ոչ մեծ կտորների բաժանել: Լոլիկները բարակ շրջանակների բաժանել: Սխտորը մանր կտրատել: Պանիրը քերել մեծ քերիչով:
  • Ձկով ուտեստ զատկի սեղանի համար

    Լավ լվացած ձկները կտրել ողնաշարից այնպես, որ կտորները ամբողջովին չառանձնանան իրարից: Վրան ու մեջը աղ, սև ու կարմիր պղպեղով համեմել:
  • Սաղմոնը սնկի սոուսով

    Ձուկը լվանալ, համեմել աղով, պղպեղով և կիտրոնի հյութով և վրան ձեթ լցնել: Եփել ջեռոցում 200°, մոտ 15-20 ր.:Սոխը մանր կտրտել և տապակել բուսայուղի մեջ, ավելացնել կտրտած սունկը և եփել 5 ր.:
  • Ձկով նախուտեստ Ֆանտազիա

    Ավոկադոն մաքրել, կտրատել, բլենդերով հարել, ավելացնել կիտրոնի հյութը, աղացած պղպեղը, մի քիչ աղ:
Top