Հարցումներ

Ի՞նչ ապրանքանիշի թթվասեր եք օգտագործում ձեր խոհանոցում







* Код  

Տես ավելին...

Լցոնված սմբուկներ

Լցոնված սմբուկներ
Պատրաստեք լցոնված սմբուկներ հետևյալ բաղադրատոմսով
Լցոնված սմբուկներ շատ համեղ Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:



Ինչպես պատրաստել լցոնված սմբուկներ
Սմբուկները բաժանում ենք 2 մասի, հանում միջուկը, համեմում ենք աղով և այդպես թողնում 15րոպե: Մանրացված սոխը լցնում ենք թավայի մեջ և տապակում: Այնուհետև ավելացնում մանրացված սունկը, սմբուկի միջուկը, աղացած միսը, համեմում աղ և պղպեղով և տապակում 20 րոպե: Սմբուկի նավակները լվանում ենք ջրով, որպեսզի ազատենք աղից, այնուհետև լցոնում ենք մսից և սնկից պատրաստված զանգվածով: Եփում ենք ջեռոցում 30 րոպե 220 աստիճանում, հետո նավակների վրա լցնում ենք քերած պանիրը և թողնում ջեռոցում 10 րոպե մինչև պանրի հալչելը:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք լցոնված սմբուկներ
  սմբուկ 2 հատ
  տավարի միս 200 գրամ
  սոխ 2 գլուխ
  սունկ 200 գրամ
  պանիր 50 գրամ
  աղ
  սև պղպեղ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1070 դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 51 կկալ
Если вы заметили ошибку, выделите текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом администрации сервиса.

Այս բաժնում կարդացեք նաև

  Մեկնաբանություններ 0

Top