Հարցումներ

Ի՞նչ ապրանքանիշի թթվասեր եք օգտագործում ձեր խոհանոցում







* Код  

Տես ավելին...

Դասական պեստո սոուս

Դասական պեստո սոուս
Պատրաստեք դասական պեստո սոուս հետևյալ բաղադրատոմսով
Դասական պեստո սոուս շատ համեղ Ապուր է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:



Ինչպես պատրաստել դասական պեստո սոուս
Բոլոր բաղադրիչները լցնել բլենդերի մեջ և հարել մինչև միասեռ դառնալը: Սա ժամանակակից տարբերակով: Իսկ ավելի վաղ Պեստո սոուսը պատրաստվել է մարմարե տարայում: Սկզբից տրորել են սերմերն ու սխտորը՝ մինչև կրեմային վիճակը: Հետո ավելացրել են ռեհանի տերևները, կրկին շարունակել են տրորել մինչև համասեռ դառնալը, վերջում ավելացվել է պարմեզան պանիրը: Հետո սոուսը տեղավորել են ապակե տարայի մեջ, վրան լցրել ձիթայուղ և տեղափոխել սառնարան: Այն կարող է պահվել սառնարանում մինչև 7 օր:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք դասական պեստո սոուս
  ձեթ 100 մլ
  սխտոր 2 պճեղ
  ռեհան 10 ցողուն
  պանիր 70 գրամ
  աղ 0,5 թեյի գդալ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 380 դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 21 կկալ
Если вы заметили ошибку, выделите текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом администрации сервиса.

Այս բաժնում կարդացեք նաև

  Մեկնաբանություններ 0

Top