Հարցումներ

Ի՞նչ ապրանքանիշի թթվասեր եք օգտագործում ձեր խոհանոցում







* Код  

Տես ավելին...

Վիեննական չորաբլիթ

Վիեննական չորաբլիթ
Պատրաստեք վիեննական չորաբլիթ հետևյալ բաղադրատոմսով
Վիեննական չորաբլիթ շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:



Ինչպես պատրաստել վիեննական չորաբլիթ
Սենյակային ջերմաստիճանի կարագն ու շաքարափոշին գործիքով հարել` մինչև կարագը սպիտակի, ավելացնել դեղնուցները, վանիլինը, շարունակել հարել, ապա քիչ-քիչ ավելացնել ալյուրը, ձեռքով հունցել, պետք է ձեռքերին չկպչող էլաստիկ խմոր ստացվի: Խմորը 2 անհավասար գնդի բաժանել, փոքր գունդը սննդային թաղանթով փաթաթել և 10 րոպեով դնել սառցախցիկը, իսկ մեծ գունդը յուղաթղթի 5 մմ հաստությամբ բացել, եզրերը քիչ բարձրացնել, վրան ջեմ տարածել: Ջեռոցը միացնել 180°: Սառնարանից խմորագունդը հանել, խոշոր անցքերով քերիչով քերել ջեմի վրա: Տապակը դնել տաք ջեռոցը, եփել 20-25 րոպե` մինչև վարդագունի: Մատուցելիս կտրտել, վրան շաքարափոշի շաղ տալ:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք վիեննական չորաբլիթ
  կարագ 200 գրամ
  շաքարի փոշի 100 գրամ
  դեղնուց 4 հատ
  ալյուր 150 գրամ
  ջեմ 450 գրամ
  վանիլ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1410 դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 275 կկալ
Если вы заметили ошибку, выделите текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом администрации сервиса.

Այս բաժնում կարդացեք նաև

  Մեկնաբանություններ 0

Top