Հարցումներ

Ի՞նչ ապրանքանիշի թթվասեր եք օգտագործում ձեր խոհանոցում







* Код  

Տես ավելին...

Փափուկ և անուշահամ բուլկի

Փափուկ և անուշահամ բուլկի
Պատրաստեք փափուկ և անուշահամ բուլկի հետևյալ բաղադրատոմսով
Փափուկ և անուշահամ բուլկի շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:



Ինչպես պատրաստել փափուկ և անուշահամ բուլկի
Ձուն և շաքարավազը հարել, ավելացնել ձեթը, աղը, այնուհետև գոլ կաթը, ապա դրոժ, վերջում ալյուր:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք փափուկ և անուշահամ բուլկի
  ձու 1 հատ
  շաքարավազ 1.5 թեյի բաժակ
  կաթ 1 լիտր
  խմորիչ 7 գրամ
  ձեթ 0.5 թեյի բաժակ
  աղ 1 պտղունց
  ալյուր
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 890 դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 254 կկալ
Если вы заметили ошибку, выделите текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом администрации сервиса.

Այս բաժնում կարդացեք նաև

  Մեկնաբանություններ 0

Top