Խմորեղեն

  • Պահքային բրաունի

    Ալյուրը մաղում ենք։ Ավելացնում ենք կակաոն, սոդան, շաքարավազը, փխրեցուցիչը և ըստ ցանկության` վանիլին։ Բայց շոկոլադի համը գերակշռում է, այնպես, որ կարող ենք վանիլին չավելացնել։
  • Նշով թխուկ

    Ձուն լավ հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել կարագ, սոդա, քացախ, մեղր, կտրատած նուշ և ալյուր: Խմորը բաժանել 3 մասի և առանձին-առանձին թխել ջեռոցում:
  • Խնձորով հունգարական պիռոգ

    Ձուն 80 գ շաքարավազի և 1 ճ.գդալ սառը ջրի հետ լավ հարել,ավելացնել փափուկ կարագը, խառնել, ապա ավելացնել ալյուրի և փխրեցուցիչի խառնուրդը, էլաստիկ խմոր հունցել:
  • Թաթար բորակի

    Պատրաստեք թաթար բորակի հետևյալ բաղադրատոմսով Թաթար բորակի Հայկական Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:Թաթար բորակին հայկական խոհանոցի ամենա...
  • Լոլիկով և քունջութով օղաբլիթ

    Պատրաստեք լոլիկով և քունջութով օղաբլիթ հետևյալ բաղադրատոմսով Լոլիկով և քունջութով օղաբլիթ շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Պասի ուտեստներ սեղաններին:...
  • Նարինջով տորթ

    Պատրաստեք նարինջով տորթ հետևյալ բաղադրատոմսով Նարինջով տորթ շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Պասի ուտեստներ սեղաններին:Ինչպես պատրաստել նարինջով տորթ Գազա...
Top