Հարցումներ

Ի՞նչ ապրանքանիշի թթվասեր եք օգտագործում ձեր խոհանոցում







* Код  

Տես ավելին...

Գաթա արագ պատրաստվող

Գաթա արագ պատրաստվող
Պատրաստեք գաթա արագ պատրաստվող հետևյալ բաղադրատոմսով
Գաթա արագ պատրաստվող Հայկական Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:



Ինչպես պատրաստել գաթա արագ պատրաստվող
Ալյուրը մաղել, ավելացնել քերած կամ մանր կտրտած կարագը, ձեռքով լավ խառնել, մինչև ստացվի համասեռ զանգված, մեջտեղում փոսիկ անել և ավելացնել սոդայով խառնած մածունը, քացախը և ձվի սպիտակուցը: Այս ամենը լավ հունցել, ստանալ պինդ խմոր, բաժանել 4 գնդի: Գնդերը բացել 3-4մմ հաստությամբ, պատրաստի խորիզը փռել վրան, ռուլետաձև փաթափել, ձեռքով մի քիչ "տափակեցնել", վրան քսել հարած ձվի դեղնուցը և դանակով կտրտել ոչ շատ մանր կտորների: Դնել ջեռոցի տապակի մեջ, թխել մոտ 15րոպե 200°-ով:
Իսկ խորիզը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է շաքարավազն ու ալյուրը վանիլինի հետ խառնել, ավելացնել յուղը, լավ խառնել:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք գաթա արագ պատրաստվող
  ալյուր 3 թեյի բաժակ
  կարագ 500 գրամ
  մածուն 300 գրամ
  սպիտակուց 2 հատ
  սոդա 0,5 թեյի գդալ
  քացախ 1 ճաշի գդալ
միջուկ

  ալյուր 1 թեյի բաժակ
  շաքարավազ 1,5 թեյի բաժակ
  յուղ 0,5 թեյի բաժակ
  վանիլ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2090 դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 287 կկալ
Если вы заметили ошибку, выделите текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом администрации сервиса.

Այս բաժնում կարդացեք նաև

  Մեկնաբանություններ 0

Top