Հարցումներ

Ի՞նչ ապրանքանիշի թթվասեր եք օգտագործում ձեր խոհանոցում







* Код  

Տես ավելին...

Պանրով ծնեբեկ

Պանրով ծնեբեկ
Պատրաստեք պանրով ծնեբեկ հետևյալ բաղադրատոմսով
Պանրով ծնեբեկ շատ համեղ Պատառ - Բուտերբրոդ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:

Ծնեբեկը շատ օգտակար է` հատկապես տղամարդկանց համար: Ինչպես այն պատրաստել? Առաջարկում ենք կիրակնօրյա նախաճաշին վայել մի տարբերակ:



Ինչպես պատրաստել պանրով ծնեբեկ
Ծնեբեկի կոշտ մասերը հեռացնել, դնել տապակի մեջ, 2 ճ.գդալ ջուր և 1 թ. գդալ ձիթայուղ ավելացնել, ծածկել կափարիչով և մարմանդ կրակին եփել 3-5 րոպե, տեղափոխել ափսեի մեջ: Տապակի մեջ 1 ճ.գդալ ձիթայուղ ավելացնել, դնել կրակին, լցնել կտրտած սխտորը, կես րոպե տապակել, աղ ու սև պղպեղ անել, կրակն անջատել: 3-4 հատ ծնեբեկ կանաչ սոխի փերուրներով կապել իրար: Համեմված բուսայուղով օծել տոստի հացի շերտերը, վրան անկյունագծով դնել ծնեբեկի կապոցները, պանրի շերտ փռել վրան, եփել նախապես 200* տաքացրած ջեռոցում` մինչև պանիրը հալվի: Մատուցել անմիջապես:
---------------------------------------------------
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պանրով ծնեբեկ
  ծնեբեկ 1 փունջ
  պանիր 100 գրամ
  հաց
  ձեթ
  սխտոր 1 պճեղ
  աղ
  սև պղպեղ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 420 դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 31 կկալ
Если вы заметили ошибку, выделите текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом администрации сервиса.

Այս բաժնում կարդացեք նաև

  Մեկնաբանություններ 0

Top