Հարցումներ

Ի՞նչ ապրանքանիշի թթվասեր եք օգտագործում ձեր խոհանոցում







* Код  

Տես ավելին...

Սուրճը ցուկատով, դարչինով և կոնյակով

Սուրճը ցուկատով, դարչինով և կոնյակով
Բաղադրամասեր
նարնջի և կիտրոնի ցուկատ մեխակ - 3 հատ շաքար՝ ըստ ճաշակի սուրճ դարչնի հատիկներ՝ ըստ ճաշակի կոնյակ - 3 ճգ



Պատրաստման եղանակը
Թավայում տաքացնել ցուկատը, շաքարը, դարչինը, մեխակը և կոնյակը: Թողնել մինչև շաքարը հալվի: Ստացվածը ավելացնել պատրաստի սուրճի վրա: Մատուցել տաք վիճակում, զարդարել ցուկատով:
 
Если вы заметили ошибку, выделите текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом администрации сервиса.

Այս բաժնում կարդացեք նաև

  Մեկնաբանություններ 0

Top