Ըմպելիք

  • Մոկկո սուրճ

    Մաքրած նուշը լցնել ջեռոցի տապակի մեջ, որի վրա յուղաթուղթ է փռված: Բովել, մինչև ոսկեգույն դառնան: Կաթը լցնել միջին չափի տարայի մեջ, մեջը լցնել արդեն բոված նուշը և նարնջի կեղևը:
  • Սուրճ գլյասե

    Ջուրը եռացնել, ավելացնել սուրճը, շաքարավազը և թողնել այդպես մի քանի րոպե: Այնուհետև կրակից վերցնել և թողնել, որ սառչի: Բաժակի 2/3 լցնել սուրճը, այնուհետև պաղպաղակը:
  • Ամառային կոկտեյլ

    Բլենդերով առանձին առանձին հարել կիվին և հաղարջը: Բաժակի մեջ առաջին շերտը լցնել կիվի, հետո հաղարջ, իսկ վերջում քերիչով անցկացված շոկոլադը:
  • Կվաս խնձորի հյութով

    Այս բոլոր բաղադրիչները լցնել 3 լիտր եռացած ջրի մեջ և այդպես թողնել 8 ժամ: Այնուհետև կարող եք դնել սառնարան: Շատ հաճելի է շոգ եղանակին:
  • Կոկտեյլ "Կոսմոպոլիտան"

    Սառույցի խոշոր կտորների վրա լցնել օղին, ապա կես կիտրոնի հյութը: Թողնել 3 րոպե, ապա ավելացնել լիկյորը և թեթև խառնել: Զարդարել կիտրոնով:
  • Անակնկալ ձմերուկ

    Թարխունը լվանալ և կտրատել խորանարդիկների նման: Ձմերուկը լվանալ վերևի մասը կտրել մեջը դնել թարխունը, վրան ավելացնել սպիտակ գինի և դնել սառնարան, թողնելով 6 ժամ:
  • Տրոպիկական կոկտեյլ

    Կիվին ու մանգոն մաքրել, արքայախնձորի հյութը լցնել վրան ու բլենդեռով հարել սառույցի հետ միասին: Լցնել բաժակները:
  • Կոկոսի և արքայախնձորի հյութով կոկտեյլ

    Խառնել օղին և թարմ կոկոսի հյութը (այն ոչնչացնում է ալկոհոլի հոտը և համը), ավելացնել արքայախնձորի և նարնջի հյութերը: Այնուհետև լցնել կոկտեյլները բաժակների մեջ և ավելացնել սառույցը:
Top