Սուրճ

  • Սուրճ գլյասե

    Ջուրը եռացնել, ավելացնել սուրճը, շաքարավազը և թողնել այդպես մի քանի րոպե: Այնուհետև կրակից վերցնել և թողնել, որ սառչի: Բաժակի 2/3 լցնել սուրճը, այնուհետև պաղպաղակը:
  • Սուրճը ցուկատով, դարչինով և կոնյակով

    Բաղադրամասեր նարնջի և կիտրոնի ցուկատ մեխակ - 3 հատ շաքար՝ ըստ ճաշակի սուրճ դարչնի հատիկներ՝ ըստ ճաշակի կոնյակ - 3 ճգՊատրաստման եղանակը Թավայում տաքացնել ցուկատը...
Top