Հարցումներ

Ի՞նչ ապրանքանիշի թթվասեր եք օգտագործում ձեր խոհանոցում







* Код  

Տես ավելին...

Հավի դոշով եփովի երշիկ

Հավի դոշով եփովի երշիկ
Պատրաստեք հավի դոշով եփովի երշիկ հետևյալ բաղադրատոմսով
Հավի դոշով եփովի երշիկ շատ համեղ Թռչնամսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:

Բոլորս էլ գիտենք` երեխաները եփովի երշիկ շատ են սիրում: Կարելի է դիետիկ, շատ օգտակար երշիկ պատրաստել` տան պայմաններում:



Ինչպես պատրաստել հավի դոշով եփովի երշիկ
Հավի միսը կտրտել, ավելացնել մանրացրած սխտորը, աղալ կամ հարիչով մանրացնել, ավելացնել սերուցքը, շարունակել հարել, ապա մեկիկ-մեկիկ ավելացնել սպիտակուցները, համեմել աղ, պղպեղներով, խմելի սունելիով, լցնել բազուկի հյութը, մեկ անգամ էլ հարել: Զանգվածը 2 մասի բաժանել, դրանք փաթաթել մի քանի շերտ սննդային թաղանթով, ծայրերը լավ կապել: Կաթսայի մեջ ջուր եռացնել, փաթեթները դնել մեջը, հասցնել եռման աստիճանի, կրակն իջեցնել, մարմանդ կրակով եփել 30 րոպե: Փաթեթները հանել կաթսայից, թողնել երշիկը սառչի, թաղանթը հեռացնել, շերտատել:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք հավի դոշով եփովի երշիկ
  հավի կրծքամիս 500 գրամ
  սերուցք 200 մլ
  սպիտակուց 2 հատ
  ճակնդեղ 1 հատ
  սխտոր 1 պճեղ
  խմելի-սունելի
  աղ
  սև պղպեղ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1170 դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 233 կկալ
Если вы заметили ошибку, выделите текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом администрации сервиса.

Այս բաժնում կարդացեք նաև

  Մեկնաբանություններ 0

Top