Սմբուկ լցոնած շատ համեղ Մսով ուտեստ է:
Ինչպես պատրաստել սմբուկ լցոնած
Սմբուկները կտրատել կլոր, միջուկը հանել, լցնել եռացող ջրի մեջ ,մի քիչ եռալուց հետո հանել ջրից, աղացած միսը համեմել ըստ ցանկության և լցոնել, դնել ջեռոց 40 րոպե 160-170°C:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք սմբուկ լցոնած
տավարի միս 400 գրամ
սոխ 2 գլուխ
աղ
սև պղպեղ
կարմիր աղացած պղպեղ
սմբուկ 1.5 կգ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1480 դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 97 կկալ