Հարցումներ

Ի՞նչ ապրանքանիշի թթվասեր եք օգտագործում ձեր խոհանոցում







* Код  

Տես ավելին...

Խոզի լցոնած միս

Խոզի լցոնած միս
Պատրաստեք խոզի լցոնած միս հետևյալ բաղադրատոմսով
Խոզի լցոնած միս Իտալական Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:

Այսօր անդրադառնալու ենք իտալակն խոհանոցին և պատրաստելու ենք կանաչ լցոնով և սոուսով խոզի միս:



Ինչպես պատրաստել խոզի լցոնած միս
Սպանախը խաշել, ջրքամել, լավ մզել, կտրտել, ավելացնել կտրտած սոխն ու սխտորը, ընկույզը, 80 գ քերած պանիրը, համեմել աղով, պղպեղով և մշընկույզով: Խոզի փափկամսի մեջ գրպան բացել, լցոնել սպանախի խառնուրդով, բացվածքն ամրացնել չոպիկներով, յուղով 2 կողմից տապակել, աղ ու պղպեղ անել, կողիկը դնել ջեռոցի տապակի մեջ, տեղափոխել 150* տաքացրած ջեռոցը, թողնել այնտեղ 12 րոպե: Կաթսայի մեջ ջուր եռացնել, աղ անել, մակարոնը խաշել: Տապակի մեջ մնացած յուղին ավելացնել արգանակն ու գինին, եփել մինչև զանգվածը կես ընկնի, ավելացնել մանանեխը, մնացած 70 գ պանիրը, քիչ ջրով բացած օսլան, աղ ու պղպեղ անել, եփել 1 րոպե: Մակարոնը ջրքամել: Մակարոնն ու կողիկները դնել մատուցվող ափսեի մեջ, վրան սոուս լցնել և անմիջապես մատուցել:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք խոզի լցոնած միս
  խոզի միս 500 գրամ
  սպանախ 1 փունջ
  սխտոր 1 պճեղ
  սոխ 1 գլուխ
  ընկույզ 50 գրամ
  պանիր 150 գրամ
  մշընկույզ 0.5 թեյի գդալ
  յուղ 1 ճաշի գդալ
  սպիտակ գինի 50 մլ
  մանանեխ 1 թեյի գդալ
  օսլա 1 թեյի գդալ
  աղ
  սև պղպեղ
  մակարոն 300 գրամ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 3090 դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 185 կկալ
Если вы заметили ошибку, выделите текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом администрации сервиса.

Այս բաժնում կարդացեք նաև

  Մեկնաբանություններ 0

Top